UNFPA: Duke krijuar një botë ku çdo shtatzëni është e dëshiruar, lindja e çdo fëmije është e sigurt dhe potenciali i çdo të riu është i realizuar.

Lajme

6 May 2016

Punonjësit e shëndetësisë trajnohen mbi shëndetin seksual dhe riprodhues

UNFPA në Shqipëri është angazhuar të trajtojë një prioritet strategjik në sektorin e shëndetësisë: Rritjen e aksesit ndaj shërbimeve shëndetësore efektive, duke reduktuar barrierat financiare, gjeografike dhe kulturore, duke ofruar shërbime të shëndetit publik gjithëpërshirëse dhe duke krijuar një rrjet shërbimesh të afta për

21 Tetor 2015

Të vendosur kundër kancerit: fushata

Tiranë, Shqipëri - Kordinatorja Rezidente e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri, Zj. Zineb Toumi-Benjelloun dhe Ministri Shqiptar i Shëndetësisë, Z. Ilir Beqaj, ndoqën Konferencën e 3të Ndërkombëtare mbi kancerin e gjirit dhe të qafës së mitrës me temë: "Të vendosur kundër kancerit - krah për krah me gratë për ta parandaluar atë

19 Mars 2013

Shqiptarët flasin për shqetësimet dhe aspiratat e tyre

Nazmija, një nënë e tre vajzave nga një fshat pranë qytetit të Durrësit, është një nga mijëra shqiptarë nga i gjithë vendi, që morën pjesë në një seri konsultimesh organizuar nga UNFPA për të dëgjuar shqetësimet dhe aspiratat e qytetarëve të zakonshëm dhe për të ushqyer debatin global mbi axhendën e zhvillimit post-2015.   Si

Video

Botime

Një pamje rajonale si shtesë e raportit të UNFPA Gjendja e Popullsisë së Botës 2015.
Martesa e hershme ose martesa e fëmijëve është bashkimi zyrtar ose jo i dy personave kur...

Përditësime Sociale