Gjëndeni këtu

Ndiqni UNFPA për Evropën Lindore dhe Azinë Qendrore në një diskutim mbi gjetjet kryesore të Raportit 2021 të UNFPA mbi Gjendjen e Popullsisë së Botës - “ËSHTË TRUPI IM,” - dhe mbi të drejtën për autonomi të trupit dhe vetëvendosje për të. Panelistët do të ndajnë histori dhe eksperienca individuale, duke dashur të mobilizojnë mbështetje për veprim, për t’i dhënë fund dhunimit të autonomisë dhe integritetit të trupit.       

Folës:

- Natalia Vodianova, Ambasadore e Dëshirës së mirë UNFPA
- Anja Rubik, Advokuese e Edukatës Seksuale
- Olga Lucovnicova, Drejtoreshë, Fituese e Ariut të Artë për Filmin më të Mirë të Shkurtër në  Berlinale 2021
- Vitaly Djuma, Drejtor Ekzekutiv, Koalicioni Euroaziatik për Shëndetin, të Drejtat, dhe Diversitetin Gjinor dhe Seksual
- Silvia Sinani, Performuese, Vajzë Rome e grupit muzikor "Pretty Loud”  
- Alanna Armitage, Drejtoreshë Rajonale, UNFPA në Evropën Lindore dhe Azinë Qendrore

Shtojeni këtë event në kalendarin tuaj në Outlook, Google, ose çdo kalendar tjetër:

Shto në kalendar

 

DOCUMENTS