Gjëndeni këtu

Lajme

27 Korrik 2017
Lajme

Përmirësimi i kujdesit shëndetësor dhe standartizimi i shërbimeve të kujdesit prenatal përmes inicitativës së mbështetur nga UNFPA "Përtej Numrave" në maternitetet rajonale në Shqipëri

Përmirësimi i kujdesit shëndetësor dhe standartizimi i shërbimeve të kujdesit prenatal përmes inicitativës së mbështetur nga UNFPA "Përtej... Lexo më shumë

15 Qershor 2017
Lajme

Një platformë mediatike për shëndetin seksual dhe riprodhues

Në qershor të vitit 2017, UNFPA Albania dhe Infinit Plus lancuan krijimin e "Platformës së Medias për Shëndetin Seksual dhe Riprodhues". Kjo është një iniciativë që synon krijimin e një rrjeti... Lexo më shumë

6 May 2016
Lajme

Punonjësit e shëndetësisë trajnohen mbi shëndetin seksual dhe riprodhues

UNFPA në Shqipëri është angazhuar të trajtojë një prioritet strategjik në sektorin e shëndetësisë: Rritjen e aksesit ndaj shërbimeve shëndetësore efektive, duke reduktuar barrierat financiare,... Lexo më shumë

14 Dhjetor 2015
Lajme

Avokuesit e rinj mbi martesat e hershme dhe pabarazitë gjinore në Shqipëri

KORÇË, Shqipëri - "Kur isha në klasën e gjashtë, nëna ime thoshte shumë shpesh:"Përfundo këtë vit dhe mos shko më në shkollë ", tha Xhina, një avokuese e të rinjve nga komuniteti i margjinalizuar i... Lexo më shumë

21 Tetor 2015
Lajme

Të vendosur kundër kancerit: fushata

Tiranë, Shqipëri - Kordinatorja Rezidente e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri, Zj. Zineb Toumi-Benjelloun dhe Ministri Shqiptar i Shëndetësisë, Z. Ilir Beqaj, ndoqën Konferencën e 3të Ndërkombëtare... Lexo më shumë

11 Korrik 2015
Lajme

DITA BOTËRORE E POPULLSISË: GRUPET VULNERABËL NË SITUATA EMERGJENCE

Voskopojë, 11 korrik 2015: Me rastin e Ditës Botërore të Popullsisë, me temë "Grupet vulnerabël në situata emergjence", UNFPA, Fondi i Kombeve të Bashkuara për Popullsinë, iu bashkua Akademisë verore... Lexo më shumë

18 Nëntor 2014
Lajme

1.8 MILIARDË TË RINJ NË BOTË MUND TË ÇOJNË PËRPARA ZHVILLIMIN SOCIAL-EKONOMIK, TREGON RAPORTI I RI I UNFPA

18 Nëntor 2014: Vendet në zhvillim me numër të madh të popullsisë së re mund të shohin rritjen e ekonomive të tyre, nëse sot do investojnë shumë në edukimin dhe shëndetin e të rinjve dhe të mbrojnë... Lexo më shumë

30 Janar 2014
Lajme

Trajtimi i planifikimit familjar nga çdo aspekt në Shqipëri

TIRANË, Shqipëri - Anxhela Muhaxhi dhe burri i saj Erion u martuan kur ajo ishte vetëm 12 vjeç. Martesat e hershme dhe lindja e fëmijëve në mosha të vogla janë të zakonshme në komunitetin e saj rom... Lexo më shumë

19 Mars 2013
Lajme

"E ardhmja që duam": Shqiptarët flasin për shqetësimet e tyre dhe aspiratat në konsultimet e drejtuara nga UNFPA në axhendën e zhvillimit post-2015

Nazmija, një nënë e tre vajzave nga një fshat pranë qytetit të Durrësit, është një nga mijëra shqiptarë nga i gjithë vendi, që morën pjesë në një seri konsultimesh organizuar nga UNFPA për të dëgjuar... Lexo më shumë

Faqet